Fairytale
Dommer'n og je. Han likte meg altså.
Virtawheat Fairytale ble Champion på NKK-utstilligen i Drammen. 2014. 
En stolt oppdretter har handlet han igjennom: 3 BIR  og 1 BIM en 1.BIG og 5 cert. En stor takk til eierne , Olaug og Egil Rønning, som har stilt opp på alle forlag fra meg. Jeg har overnattet flere ganger hos dem og vært hjertlig velkommen til Hurdal. De har reist hit til meg for klipping og har gjort hans Championat mulig. Ikke minst har han fått lange, gode turer og en  god behandling hjemme hos eierne, som har gjort det lett for meg å gå med han i ringen. 

Velkommen til hjemmesiden vår
Her er Fairy i finpussen i ringen med "mormora si" Ann-Mari har klippet, gredd og "stæsha" en hel masse før jeg skulle vises opp, men jeg er en tolmodig herre og synes det er OK og her..... HER er resutatet... CHAMPIONAT DA GITT !

Velkommen til hjemmesiden vår
Hu hei hvor det går !! Morsomt å løpe rundt med "mormor" i ringen. HUN (og matmor og far) er SÅ stolte av meg og liker å vise meg fram for alle som vll se på meg og dommere er det beste jeg vet å hilse på. DE er kule, de !! Så får Ann-Mari noen sløyfter i hånden og hopper og smiler og gir meg en klapp. Det er også kult.

Oppdatert 31.01,2014
 Web.master: Ann-Mari Virtanen

PRESENTERER MINE 3 SKANDINAVISKE REPRESENTENTER, som jeg bor sammen med:
Virtawheat Urbane Tanita til høyre, som jo er Norsk og "hjemmeprodusert" og er 5 år. Så kommer  gamle Windisle  Classico to Virtawheat, som nå nærmer seg 13 1/2 år og er fra Sverige i midten. Vårt nye, lille familiemedlem, Crecendo's Silver Nicole, som er en mellompuddel. Hun er nå 16 måneder og kommer fra Danmark. 

Nå stikker vi på tur i kulda påkledd og klare.

Ann-Mari Virtanen

Tirilltunga 9, 2611 Lillehammer.

Tlf: 47018392

ann-mv@online.no


God natt!
Slik ser det ut når Virtawheat kennel går til ro. Vinduet er åpent  i kalde vinternetter og pysjamasene er på. 
Nå skal vi drømme søtt om STORE framganger for mors kennel og glede oss til å være med både på turer og på utstilling. DET er gøy DET.
God natt til alle firbente venner i hele den vide verden. En lang gjesp... en god strekk... rulle seg sammen og sove.

ÅRETS GULLVINNER 2011

                          
N.UCH VIRTAWHEAT UNO NICITO BLE "GULLGUTTEN" I KONKURANSEN OM MESTVINNENDE HUND I NORGE.
EN TUSEN TAKK TIL RIGMOR HANSEN, SOM ER DEN STOLTE EIEREN AV UNO. HUN HAR KLIPPET HAN OG HANDLET HAN PÅ DE FLESTE UTSTILLINGER IGJENNOM ÅRET.
JEG ER VELDIG STOLT AV HVA HUN HAR LÆRT SEG   OM HUND, UTSTILLING OG KLIPPING. UNO ER RIGMORS FØRSTE HUND!!


Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

16.10 | 10:33

Du har nydelig pudler. Jeg er interessert i å kjøpe en sølvpuddel i mellomstørrelse. Vet du om noen som har eller planlegger kull. mvh Lisbeth +47 92020131

...
02.10 | 12:25

Ja du.. Den historien husker jeg meget godt. Det ble mye styr,redsel og forferdelig opplevelse. Vi visste jo ikke hvor i verden de hadde tatt henne med .

...
01.10 | 18:32

Fortsättning
Det var på den tiden våra hundar inte kunde resa till Finland utan att vara i karantän när de kom tillbaka.
Efter 1 natt i Finland kunde vi hämta

...
01.10 | 18:26

Roligt att läsa om dina äventyr med Wheaten. Mitt starkaste minne är från när du och en väninna skickade en tik till Sting och Finnair glömde lasta av henne.

...
Du liker denne siden