CRECENDO'S SILVER NICOLE kommer fra Danmark og er født 19.08.2010.
I skrivende stund er hun 8 måneder.
Ryktene går fort og mange tror og har hørt at jeg skal skifte rase. DET skal jeg absolutt ikke. Wheatenterrieren står mitt hjerte svært nær, men det betyr ikke at jeg ikke kan ha interesse av andre raser. Jeg har hatt 3 pudler tidlgere og mine barn har vokst opp med aprikos dvergpuddelen Trine. jeg har hatt en storpuddel aprikos, som het Fleur og en periode hadde jeg en svart storpuddel, Celcea, som jeg måtte omplassere fordi hun ikke fungerte sammen med en av Wheatenterriererene mine.
Jeg har alltid vært fasinert av puddel og pelsstell er for meg "peanuts" og bare kjempegøy. Puddelen har mulighet for mange frisyrer jeg kan klippe og er dessuten en svært oppvakt og lettlært hund, som heller ikke røyter.
Ringen er sluttet. Jeg startet mitt voksne liv her på Lillehammer og kjøpte Trine når gutten min var 6 uker gammel.
Årene har gått og nå var tiden til å ha en ny puddel der i TILLEGG til mine Wheaten.!

I vinter var det kjempekaldt og lille Nicole måtte få sko,strikkegenser og kåpe på. Det så unektelig litt jålete ut, men var helt nødvendig for den lille, samt for Tanita og Classico.

Nicole som liten


Tanitas valper er mine leker, men jeg ER forsiktig med dem, for de er jo sååå små i forhold til meg, som er 2 måneder eldre, så DET så!!

Din overskrift

Nicole ca. 4 måneder. Hun er en sølv mellompuddel

Din overskrift

Vi prøver oss på valpeshow. BIR valp ble det. Her er jeg 5 måneder.

Din overskrift

Gamlefar Classico og jeg tar oss en lur Han er flink til å stelle meg. Vasker ører og sånn. Innimellom synes han jeg er tæit, for jeg vil leke hele tiden. Han bare brommer litt og sier: Skal du være SÅ masete, kan du reise hjem til Danmark me'ræ !

Din overskrift

Våren er her! Snøen i hagen er borte... også all bæsjen fra i vinter(mor har jobba gitt)Jeg har blitt 8 måneder og koser meg med mine Wheatenterriere i hagen i solen.

Din overskrift

Spencer er søster av Nicole, som tok cert. i Danmark nylig Handles av oppdretteren av Crecendos kennel.

Din overskrift

Nicole på Agillitytrening. Hun er sååå kjapp at mor har problemer med å følge med. Superflink jente.

Din overskrift

Skal vi jobbe litt igjen, muttern?